O nama

O nama

Dental Centar Župa otvorio je vrata svojim pacijentima 2019. godine u Župi na adresi Sima Savinovića 7A. Moderno opremljena ordinacija sa vrhunskim stručnjacima u dentalnoj medicini već tri godine uspješno rješava stomatološke probleme svojih sugrađana i njihovih gostiju u ljetnim mjesecima.

2021. zbog učestalih zahtjeva za pružanjem naše usluge u samom gradu, otvorili smo još jednu ordinaciju u Dubrovniku na adresi Ul. dr. Ante Starčevića 45 (Grawe zgrada).

U obje ordinacije pružamo sve usluge dentalne medicine od popravaka zuba, liječenja, mobilne protetike, fiksne protetike, implantologije te 2D i 3D CBCT radiološke dijagnostike.

Potičemo individualni pristup svakom pacijentu, od samog pregleda do završetka terapije.

Ideja vodilja je da cjenovno budemo dostupniji što širem krugu ljudi.

S više od 6.200 iz cijele županije gradimo odnos uzajamnog poštivanja i povjerenja.

Upoznajete svoj tim

Dr.med.dent. Zoran Primorac

Dr. Zoran rođen je i odrastao u Dubrovniku. Po završetku medicinske škole u Dubrovniku školovanje je nastavio na Sveučilištu u Zagrebu. Posjeduje diplomu iz oralne i dentalne medicine i kirurgije. Doktor Zoran je vlasnik Dentalnog centra. Specijalist je za fiksnu protetiku i endodonciju. Doktor Zoran i njegov tim mjesečno sudjeluju u nacionalnim i međunarodnim obukama i kongresima. U slobodno vrijeme voli jedriti s obitelji.

Dr.med.dent. Amer Bukvić, oralni kirurg

Dr. Amer je rođen u Zagrebu. Nakon završene gimnazije nastavio je školovanje na Stomatološkom fakultetu u Zagrebu, gdje je i diplomirao s visokim rezultatima. Magistrirao stomatološku kirurgiju, odlikovanja prve klase.

S više od 18 godina iskustva u Hrvatskoj i inozemstvu postao je stručnjak za oralnu kirurgiju i implantologiju.

Dr.med.dent. Josipa Batinić

Doktorica Josipa je uvijek znala da želi postati zubarica. Rođena je na Kupresu, gdje je završila srednjoškolsko obrazovanje i nastavila školovanje na Sveučilištu u Splitu za stomatologa. Specijalistica je fiksne protetike i digitalnog dizajna krunica i mostova. Slobodno vrijeme provodi u planinarenju ili jahanju.

Dr.med.dent. Edin Muković

Rođen je u Sarajevu 1987. godine, gdje je završio stomatološku školu gdje je postigao vrlo visok prosjek ocjena. Nakon dvije i pol godine rada u stomatologiji nastavio je svoje visoko obrazovanje na Medicinskom i Stomatološkom sveučilištu i završio ga s odličnim ocjenama. Jednom mjesečno doktor Edin pohađa stručne seminare kako bi bio u korak s najnovijom stomatološkom praksom. Slobodno vrijeme provodi na košarkaškom i teniskom terenu.

Dr.med.dent. Viktorija Lakić

Rođena u Dubrovniku. Nakon završetka srednje škole odlučila je nastaviti karijeru stomatologa i nastavila školovanje u glavnom gradu Hrvatske, na Stomatološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Diplomirala je sa sumom cum laude. Dr. Lakić specijalizirao se za parodontalne bolesti i za rad s djecom.

Stomatološka asistentica Mirjana Knego

Rođena u Dubrovniku, karijera joj je uvijek bila u medicini. Život je posvetila zubarskoj industriji. Posjeduje DANB certifikat, izvanredni zubni asistent i prvostupnik dentalne higijene. Uz cijelo životno iskustvo pruža učinkovitu i kompetentnu uslugu, a u našem je timu vrijedan radnik. Svaku slobodnu minutu provodi sa svojom prekrasnom unukom Loli.

Stomatološka asistentica Petra Lukić

Petra je stomatološka asistentica s više od 20 godina iskustva u stomatološkoj njezi. Posjeduje diplomu o stomatološkoj njezi i terapiji sa Sveučilišta u Zagrebu, gdje je diplomirala s odličnim ocjenama i našla se na Dekanovoj listi. Certificirana je za CPR. Slobodno vrijeme provodi u planinarenju sa svojim psom Alfom.

Zubni tehničar Ivan Brailo

Ivan je rođen i odrastao u Dubrovniku. Nakon školovanja u Hrvatskoj odlučio se doškolovati u Njemačkoj i Švicarskoj i danas ponosno nosi titulu najboljeg tehničara i majstora DTG-a.

On vodi naš laboratorij. U našem laboratoriju Ivan i njegov tim tehničara proizvode sve krunice, mostove i ljuskice za naše pacijente.

Paula Bilić – odjel organizacije

Paula je rođena i odrasla u Dubrovniku. Nakon završene turističke škole nastavila je školovanje na Sveučilištu za medije i komunikacije u Dubrovniku, ali nikada se nije mogla vidjeti kao novinarka. Nakon nekoliko godina rada u turizmu i organizaciji događaja pridružila se našem timu. Njezine organizacijske i komunikacijske sposobnosti velika su prednost za naš tim.

Kontakt informacije

  Adresa
 • Dental centar Župa
 • Dubrovnik, Hrvatska
 • Put Don Antuna Kriletića 7a,
 • Ul. dr. Ante Starčevića 45 (3. kat)
  Radno vrijeme
 • Ponedjeljak - Subota: 08:00 - 20:00

O nama

Zašto izabrati nas?

U svojoj dugogodišnjoj praksi dr. Zoran Primorac okupio je tim vrhunskih stomatologa obrazovanih u svim granama stomatologije. U našoj klinici integrirali smo operativni stomatološki, laboratorijski i dijagnostički centar opremljen najnovijim tehnologijama.

 • 2500 vjernih pacijenata
 • 5000 uspješno ugrađenih implantata
 • Garancije na sve materijale i radove
 • Najviši standardi sterilizacije
Team

Kontaktirajte nas

Za više informacija kontaktirajte nas na

  Adresa
 • Dental centar Župa
 • Dubrovnik, Hrvatska
 • Put Don Antuna Kriletića 7a,
 • Ul. dr. Ante Starčevića 45 (3. kat)
  Radno vrijeme
 • Ponedjeljak - Subota: 08:00 - 20:00

Popunite ovaj formular i naši konzultanti će Vas kontaktirati

Odaberite datoteku
Zatraži besplatan pregled