Izjava o privatnosti

Izjava o privatnosti

Korištenje osobnih podataka?

Izjava o privatnosti regulira prava o zaštiti Vaših osobnih podataka koje prosljeđujete putem ove web stranice sukladno s Uredbom (EU) 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća od 27. travnja 2016. o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom osobnih podataka (Općom uredbom o zaštiti podataka), Zakonom o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka NN 42/2018 u odnosu na prikupljanje, obradu, korištenje i pohranu Vaših osobnih podataka.

Ova Izjava o privatnosti vrijedi za sve korisnike web stranice neovisno o spolu, dobi, nacionalnosti i/ili bilo kojoj drugoj razlici.

Što su osobni podatci?

Ime i prezime, datum i mjesto rođenja, adresa, telefonski broj, e-mail, zdravstveni podatci i fotografije osobni su podatci korisnika web stranice.

Prikupljanje, obrada i korištenje osobnih podataka

Osobni podatci korisnika web stranice prikupljaju se putem standardizirane forme, e-maila, WhatsApp-a https://www.whatsapp.com/legal/#privacy-policy i drugim komunikacijskim alatima u svrhu što dostupnije usluge korisniku.

Svoje osobne podatke prosljeđujete isključivo putem privole i o njima brinu osobe zadužene za obradu osobnih podataka. Svi osobni podatci koji se obrađuju od strane Dental Župa odnose se na podatke osoba starijih od 16 godina izuzev osobnih podataka korisnika mlađih od navedenog uz privolu roditelja ili zakonskog skrbnika.

Dental Župa sve Vaše osobne podatke obrađuje vlastitim kapacitetima a koristi ih isključivo kako bi korisnik imao bolji pristup informacijama o uslugama klinike. Iste ima pravo proslijediti trećoj strani, partneru (prijevozniku, smještajnom kapacitetu, partnerskoj turističkoj agenciji) u svrhu realizacije usluge, analize tržišta i potreba korisnika, kvalitetnije zdravstveno-turističke ponude, statističke svrhe, marketinga i promocije te ponude i akcije.

Vaši osobni podatci se neće objavljivati u marketinške svrhe, prodavati i/ili proslijediti trećoj strani koja nije navedena u ovoj Izjavi o privatnosti bez Vaše privole.

Zdravstveni podatci

Sve zdravstvene podatke potencijalnih pacijenata, Dental Župa pohranjuje u svrhu preventivne medicine i liječenja na temelju privole istih.

Pristup osobnim podatcima i vrijeme pohrane

Pristup Vašim osobnim podatcima imaju osobe navedene u ovoj Izjavi o privatnosti, uključujući osoblje koje je uključeno u pružanje zdravstvene usluge, preventivne medicine i liječenja u skladu s pravilima struke. Osobni podatci pacijenata klinike čuvaju se 10 godina od zadnjeg pregleda u klinici.

Osobni podatci potencijalnih pacijenata koji nisu pacijenti klinike mogu se čuvati do godine dana, nakon čega su izbrisani iz baze podataka klinike Dental Župa.

Ograničavanje korištenja i brisanje osobnih podataka

Ukoliko imate prigovor na korištenje Vaših osobnih podataka ili zahtjev za brisanje istih možete se obratiti službeniku zaduženog za isto putem email-a dpo@dentalcentarzupa.hr.

Svi korisnici web stranice kojima možemo utvrditi identitet, bez iznimke, imaju pravo na brisanje, ograničavanje i/ili ispravak svojih osobnih podataka.

Na podneseni zahtjev korisnika za brisanje, ograničavanje i/ili izmjenu, Dental Župa dužna je odgovoriti u roku 30 dana od primitka istog putem službenog email-a navedenog u ovoj Izjavi o privatnosti. Zahtjev ne utječe na Vaše osobne podatke, odnosno njihovo korištenje od strane Dental Župa prije podnošenja navedenog zahtjeva.

Zaštita osobnih podataka

Za sve osobne podatke koje šaljete putem ove web stranice Dental Župa koristi adekvatne mjere sigurnosti za zaštitu Vaših osobnih podataka.

Web stranicu posjećujete anonimno izuzev podataka koje ste sami proslijedili putem standardizirane forme, e-mailom i/ili drugim komunikacijskim sredstvima.

Upotreba kolačića (cookies)

Prihvaćanjem kolačića na ovoj web stranici omogućujete poboljšanje njenog sadržaja i funkcioniranja. Kako bi mogli prepoznati Vaše interese i pratiti uspješnost oglašavanja koristimo usluge Google Analytics https://policies.google.com/privacy.

Odricanje od odgovornosti

Dental Župa nije obvezna ispuniti bilo koju traženu uslugu od strane korisnika radi prosljeđivanja Vaših osobnih podataka istoj.

Navedene treće strane kojima mogu biti proslijeđeni Vaši osobni podatci, prema istima će se odnositi u skladu s pravilima struke u skladu s svojom Izjavom o privatnosti.

Dental centar Župa i partnerske firme nisu odgovorne za moguću nanijetu materijalnu i/ili nematerijalnu štetu nastalu korištenjem Vaših osobnih podataka koji su otuđeni nezakonitom ili zlonamjernom radnjom bilo koje treće strane a ugrožavaju integritet, dostupnost, autentičnost i/ili povjerljivost Vaših osobnih podataka.

Suglasnost korisnika

Prosljeđivanjem svojih osobnih podataka putem navedenih komunikacijskih alata pristajete na korištenje istih u svrhu informiranja o zdravstvenoj usluzi te razumijete i slažete se sa svim navedenim u Izjavi o privatnosti.

Pristupanjem Facebook stranici preko web stranice www.dentalcentarzupa.hr/ prihvaćate Izjavu o privatnosti Facebook stranice https://www.facebook.com/legal/FB_Work_Privacy.

Izmjene i dopune

Dental Župa zadržava pravo dopune i/ili izmjene ove Izjave o privatnosti bez prethodne najave o istom sukladno zakonskim odredbama, odnosno Općoj uredbi o zaštiti podataka.

Nadležnost suda

Za svaki mogući nastali sudski spor nadležan je Sud u Rijeci.

Kontakt informacije

    Adresa
  • Dental centar Župa
  • Dubrovnik, Hrvatska
  • Put Don Antuna Kriletića 7a,
  • Ul. dr. Ante Starčevića 45 (3. kat)
    Radno vrijeme
  • Ponedjeljak - Subota: 08:00 - 20:00

O nama

Zašto izabrati nas?

U svojoj dugogodišnjoj praksi dr. Zoran Primorac okupio je tim vrhunskih stomatologa obrazovanih u svim granama stomatologije. U našoj klinici integrirali smo operativni stomatološki, laboratorijski i dijagnostički centar opremljen najnovijim tehnologijama.

  • 2500 vjernih pacijenata
  • 5000 uspješno ugrađenih implantata
  • Garancije na sve materijale i radove
  • Najviši standardi sterilizacije
Team

Kontaktirajte nas

Za više informacija kontaktirajte nas na

    Adresa
  • Dental centar Župa
  • Dubrovnik, Hrvatska
  • Put Don Antuna Kriletića 7a,
  • Ul. dr. Ante Starčevića 45 (3. kat)
    Radno vrijeme
  • Ponedjeljak - Subota: 08:00 - 20:00

Popunite ovaj formular i naši konzultanti će Vas kontaktirati

Odaberite datoteku
Zatraži besplatan pregled